2842 – Operation Excellence Program Manager

Opstart: Snarest muligt
Varighed: 12 måneder med mulighed for forlængelse
Geografi: Jylland

Er du interesseret i opgaven - send en motiveret mail til nexus@nexus-interim.dk

Virksomheden
Vores kunde er en handelsvirksomhed med et stort logistikelement og en af de førende globale spillere på området. Virksomheden omfatter et stort internationalt netværk af datterselskaber, agenter, salgs- og servicekontorer. Virksomheden er vokset støt i løbet af de seneste år både gennem opkøb og organisk og det forventes at fortsætte i de kommende år.

En kraftig udvikling sammenholdt med betydelig opgradering af forretningen har medført et større behov for en Program Manager til at optimere alle processer gennem hele værdikæden. Virksomheden har derfor besluttet, at engagere en Interim Manager til rollen som Operation Excellence Program Manager.

Opgaven
Interim Manageren får ansvaret for lede et globalt Process Improvement Program med assistance fra den globale Business Process Manager samt et eksternt konsulenthus, som er i gang med et Lean projekt. Interim Manageren skal endvidere etablere Standard Operating Procedures (SOP) for alle vigtige processer i samarbejde med lande- og områdechefer samt sikre implementering af nye processer og procedurer med KPI’er. Rollen inkluderer også en aktiv rolle som Program Office for andre igangværende strategiske projekter. Opgaven indeholder en del rejseaktivitet.   

Kandidaten
Til opgaven søger vi en særdeles erfaren projekt- og programleder, som tidligere har været ansvarlig for tilsvarende opgaver. Erfaring fra Supply Chain Management og Lean er et must. Stor erfaring med international stakeholder management og cross-border og cross-functional samarbejde. Empati og gode kommunikations-kompetencer på såvel dansk som engelsk, erfaring med tværorganisatorisk samarbejde med udenlandske datterselskaber er ligeledes nødvendige kompetencer. 

Da koncernsproget er engelsk, skal kandidaten kunne flydende engelsk i skrift og tale.

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C