Executive Management

Senior Executives med erfaring inden for ledelse og forandringsledelse

CEO, CFO, COO, CHRO eller CIO….

Når en virksomhed står overfor store eller kritiske udfordringer, er der ofte behov for hurtig handling og risikostyring. Vi oplever, at forandringsprocesser kræver ressourcer for at lykkes, og at interne ressourcer typisk er optaget af andre opgaver eller vil være et kompromis på erfaring og kompetencer. 

Lad os tales ved!

Vi har i Nexus Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

“Som Executive Professional er jeg ikke en del af den interne politik og kan fokusere på opgaven.”

En Senior Executive Professionals kommer med de relevante erfaringerne og kompetencer

Netop at drive og lede forandringer er ofte kompetencer, der mangler internt. En Senior Executive Professional kommer med de relevante erfaringerne og kompetencer og kan lede virksomheden igennem en given udfordring, så målene nås med succes. 

I vores database har vi mere end 8.000 Executive Professionals, og vi tager udgangspunkt i kundens udfordring og finder den profil, som matcher krav og forventninger til kompetencer og erfaringer såvel som menneskelige egenskaber. 

Vi finder den rigtige kandidat, uanset hvem vores kunde er. 

Læs mere om Interim Management processen her.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

En pludselig ledig stilling? Mangel på lederskab? Et behov for en turnaround? Eller et behov for at opnå vækst og resultater?

Vores Interim Managers har mindst 15 års erfaring i lederroller og er specialiseret i at overvinde lignende udfordringer som din. De træder ind og begynder at levere resultater fra dag ét med stor ledelse og handlekraft – præcis når du har brug for det.

Siden 2000 har vi hjulpet over tusinde kunder i Norden ved at identificere de bedste ledende medarbejdere, specialister og projektledere, der er til rådighed.

Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe!