Functional Specialists

En Functional Specialist med specialviden

HR Business Partner, Head of Business Control, Head of Compliance, Marketing Manager… med tung og brugbar specialviden.

En Interim Functional Specialist understøtter ledelsen i at gennemføre forandringer, implementere processer eller bidrager med helt konkrete kompetencer inden for f.eks. teknologi. En Functional Specialist kan stå i spidsen for en funktion eller tage en nøglerolle i en afdeling eller et specifikt projekt som f.eks. implementering af LEAN i produktionen. En erfaren Functional Specialist sikrer, at kunden når sit mål til tiden inden for det fastsatte budget. 

Når vi skal finde den rette Executive Professional, tager vi udgangspunkt i kundens udfordringer og finder den person, som matcher kravene til kompetencer, erfaringer og menneskelige egenskaber. 

Lad os tales ved!

Vi har i Nexus Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

“Jeg får en opgave, et mål og en deadline. Det er det eneste, som betyder noget…”

Hvordan kan vi hjælpe dig?

En pludselig ledig stilling? Mangel på lederskab? Et behov for en turnaround? Eller et behov for at opnå vækst og resultater?

Vores Interim Managers har mindst 15 års erfaring i lederroller og er specialiseret i at overvinde lignende udfordringer som din. De træder ind og begynder at levere resultater fra dag ét med stor ledelse og handlekraft – præcis når du har brug for det.

Siden 2000 har vi hjulpet over tusinde kunder i Norden ved at identificere de bedste ledende medarbejdere, specialister og projektledere, der er til rådighed.

Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe!