Interim COO

Ny Interim COO? Få en dedikeret Interim Manager på 10 dage

Har I behov for effektiv implementering af en ny strategi? En skarp profil til at sikre at serviceniveauet er i top, når produktionen flyttes til en ny afdeling? Eller en profil, der med sikker hånd kan drive forretningens mange aktiviteter?

Nexus har erfaring fra mere end 1.000 Interim-projekter og leverer positivt overkvalificerede profiler, der driver projekter effektivt i mål. Da Nexus selv har konsulenter med ledelsesbaggrund, har vi fingeren på pulsen med de krav, som moderne succesfulde virksomheder stiller til Chief Operating Officers.

Alle målene er nået, og projektet har været en succes. Produktionen blev flyttet, vi holdt serviceniveauet, og folk var tilfredse i organisationen.

Kunde om at få en Interim projektleder til flytning af produktion til udlandet.

Globalise sikrer adgang til et langt større udvalg af unikke COO-profiler i udlandet

Er jeres udfordring så unik, at de rette kompetencer ikke findes i Danmark? Eller I på vej ind på et nyt marked, og skal have netop dén COO, der har erfaring fra en tilsvarende case? – Så kan det ofte være nødvendigt at kigge udenfor landets grænser.

Med over 20 år i branchen er Nexus den mest erfarne danske leverandør af Interim Managers, og det eneste danske firma, der er medlem af det internationale netværk, Globalise. Jeres virksomhed er derfor garanteret præcis den Interim produktionschef, der har erfaringer fra lignende projekter med i bagagen til at løse jeres aktuelle udfordringer – i Danmark eller resten af verden. Har I lokale udfordringer, løses de dog oftest mest effektivt med en lokal Interim Manager.

Inhouse kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Mickey Maymann er Direktør i Nexus og har en bred erfaring med virksomhedsledelse, salg og forretningsudvikling.

Kontakt Mickey Maymann på +45 33 38 65 50 eller mm@nexus-interim.dk, hvis du vil høre, hvordan en Interim COO fra Nexus kan løfte jeres virksomhed til nye højder.

Med over 8.000 kandidater er vi Danmarks største

Med landets mest omfattende database af specialister og ledere, har Nexus gennem mange år hjulpet mange af landets største virksomheder til at finde de skarpeste og mest relevante profiler.

Om 10 dage starter jeres nye Interim COO

Ved hjælp af Nexus’ Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage præcis den Interim COO, der skal hjælpe jeres virksomhed videre til næste niveau. Vi udarbejder skarpe briefs, og vi foretager de indledende samtaler, så behøver I typisk kun at tage stilling til maksimalt tre kandidater.

Kontakt os og hør hvordan vi kan føre jer i mål

Få en uforpligtende samtale med en af vores partnere på nexus@nexus-interim.dk eller +45 70 22 65 55, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan en Interim produktionschef fra Nexus’ netværk kan blive et perfekt match til jeres virksomhed.

Læs om andre Interim typer:

Interim CEO | Interim HRO | Interim CMO | Interim CFO | Interim CIO | Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics