Interim Financial Controller – Få styr på jeres regnskab

Ny Interim Controller? Få en knivskarp Interim Manager på ti dage til at ordne jeres regnskab

Har i akut behov for nichekompetencer indenfor økonomistyring og regnskab? En analyse af prisfastsættelse af varer og ydelser? Eller har I oprettet nyt selskab, der kræver spidskompetencer i udenlandsk økonomisk praksis?

Med mere end 1.000 gennemførte Interim-projekter, har Nexus solid erfaring med levering af positivt overkvalificerede profiler, der leder projekter effektivt i mål. Da Nexus har konsulenter med baggrund i økonomiske topposter fra internationale virksomheder repræsenteret in-house, er vi ajour med de kompetencer, der kan stilles til Financial Controllers i moderne succesfulde virksomheder.

”En Nexus Interim Project Manager er en god måde at løse en opgave på, når man ikke selv har de rigtige ressourcer. Det er meget synligt, at der kommer et resultat. Det var en god oplevelse, og en øjenåbner for den mulighed. God værdi for pengene.”

Finance Manager – om en Interim Manager til Transfer Pricing

Effektiv eftersøgning via database med over 8.000 kandidater

Gennem mange års indsamling af profiler i branchen har Nexus opbygget en omfattende database af specialister og ledere, som også har hjulpet mange af landets C20-virksomheder til at finde en kandidat, der har løst udfordringer magen til dem, som I står overfor.

Find jeres nye Controller via Globalise

Er I nødt til at finde udenlandske kandidater med know-how om det pågældende lands skatteregler, lønsystemer og banksektor? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén Financial Controller, som har løst samme udfordring i en tilsvarende stor virksomhed? Så kan det ofte betale sig at lede efter en international profil.

Nexus er det første firma i Danmark, der nu har tilbudt Interim Managers til virksomheder i over 20 år, og den eneste udbyder i landet, der er en del af det internationale netværk, Globalise. Derfor er jeres virksomhed garanteret, at I får præcis den Financial Controller, der er i besiddelse af de egenskaber, der skal til for at løse jeres udfordringer – her i landet eller globalt.

Interne controller-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Partner i Nexus Interim Management, Peter Dragsbæk Raun, er faglig ansvarlig for alle økonomiopgaver. Han har en baggrund som revisor og CFO, samt fra forskellige konsulent-stillinger.

Med denne baggrund, har Peter indgående kendskab til de krav, der stilles til løsningen af opgaver og de kvalifikationer der kræves for succesfuldt at bestride stillinger inden for alle niveauer af økonomi. Hertil har han stor indsigt i project management.

Kontakt Peter Dragsbæk Raun på 70 22 65 55 eller pdr@nexus-interim.dk hvis du vil høre hvordan I får en Interim Financial Controller.

Ny Financial Controller til regnskab kan starte om ti dage

Ved hjælp af Nexus’ Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage præcis den Interim revisor, som i skal bruge til at løse jeres udfordringer. Vi udarbejder skarpe briefs, og foretager de indledende samtaler, så behøver I typisk kun at tage stilling til maksimalt tre kandidater.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer i mål

Få en uforpligtende samtale med en af vores partnere på nexus@nexus-interim.dk eller +45 70 22 65 55, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan en Interim revisor fra Nexus’ netværk kan få styr på selv de mest komplekse regnskaber.

Læs mere om andre Interim stillinger her:

Interim CEO | Interim HRO | Interim CMO | Interim COO | Interim CFO | Interim CIO | Interim salgschef | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics