Interim Executives til risikostyring og krisehåndtering

Vi har det stærkeste netværk inden for risikostyring og krisehåndtering

“Risikostyring og krisehåndtering har aldrig været vigtigere. I dag er der i de fleste virksomheder og organisationer et behov for definerede processer, for håndteringen af en uventet krise.”

Det optimale ville være, at alle organisationer og virksomheder har faste procedurer for krisestyring og chain of command. Evnen til at navigere bedst muligt i krisesituationer, bør være hovedfokus i enhver organisation eller virksomheds arbejde med risikostyring.Modstandsdygtighed kræver forberedelse. Det er vigtigt at de specifikke processer og organisationen eller virksomhedens politikker, er definerede, dokumenterede og implementerede. Early Warning og definerede triggere, bør udgøre rammerne for hvor, hvornår og hvem, der skal handle.
Der er meget lidt tid til at implementere nye og effektive tiltag, når en krise rammer – derfor er det vigtigt af være forberedt.

Lad os tales ved!

Vi har i Nexus Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

Risikostyring bør inkludere forberedelse på forretningskontinuitet og krisehåndtering

Sammen med de tilgængelige ressourcer, kan forberedelserne være afgørende for en organisation eller virksomheds evne til at overleve en krise – især hvis den kommer pludseligt.
Arbejdet med forberedelserne bør være med udgangspunkt i forretningskontinuitet med henblik på at være præventiv og på bedst vis holde hjulene kørende.

De nødvendige tiltag i en krisesituation skal udføres uden forsinkelser og i den korrekte rækkefølge. Oftest er et af de første skridt, at sikre de ansattes sikkerhed.

Hurtige og effektive tiltag, er typisk helt essentielle. Det er dog også vigtigt ikke at miste det langsigtede overblik.

Læs mere om Interim Management her.

Nexus Interim er klar til at hjælpe jeres virksomhed

Vi er her for at hjælpe, når I har mest brug for det.

I vores store netværk har vi har de ledere, som kan hjælpe virksomheder, der befinder sig i udfordrende og usikre perioder. Vi sikrer at I samarbejder med en profil, der har de rette kompetencer, uanset hvordan jeres situation ser ud.

Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Nexus Interim hjælper virksomheder med forretningskontinuitet og krisehåndtering

For at udvikle den nødvendige parathed, kan det kræve en omfattende indsats og ressourcer, kombineret med de rette kompetencer og erfaringer. Det er en god beslutning at vælge en interim løsning, i en sådan situation, hvor ekstra hænder og specialviden er en fordel, i en begrænset periode. Når styringsmodeller, processer og politikker er defineret, dokumenteret og implementeret, kan opgaven afsluttes og overdrages til organisationen eller virksomheden.

Nexus Interim har det stærkeste netværk af Interim Professionals og kan støtte jer i krisetider

Nexus Interim hjælper virksomheder og organisationer, med at overkomme komplekse og kritiske udfordringer. I samarbejde med de bedste og erfarne Interim Professionals, sikrer vi den helt rigtige løsning, når I har mest brug for det.

Nexus Interim hjælper jer med at genoprette og stabilisere driften efter en krise

Når en organisation eller virksomhed har været igennem krise, kan udgangspunktet for dets overlevelse være anderledes eller førend. Det kan opleves som en ny virkelighed, som man skal navigere rundt i. Nexus Interim har Interim Professionals med den rette erfaring, til at tilpasse organisationen eller virksomheden til den nye situation. Vi har meget erfaring med turnarounds, omkostningsregulering og håndtering af insolvens. Vi kan både lede og vejlede under omstruktureringer, toplinjevækst initiativer, M&A, frasalg og lukning af enheder.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

En pludselig ledig stilling? Mangel på lederskab? Et behov for en turnaround? Eller et behov for at opnå vækst og resultater?

Vores Interim Managers har mindst 15 års erfaring i lederroller og er specialiseret i at overvinde lignende udfordringer som din. De træder ind og begynder at levere resultater fra dag ét med stor ledelse og handlekraft – præcis når du har brug for det.

Siden 2000 har vi hjulpet over tusinde kunder i Norden ved at identificere de bedste ledende medarbejdere, specialister og projektledere, der er til rådighed.

Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe!