Kategorier
Kundecases

Interim Project Manager til udflytning af produktion

En Interim Project Manager overtog flytningen af produktionsenhed fra Danmark til Polen. Der kom ro på projektet, som blev rettet op og målene blev nået.

En virksomhed skulle overføre sin produktion af to flagskibsprodukter fra Danmark til Polen. Det var vigtigt at overføre produktionen på en effektiv måde, og samtidig opretholde højt serviceniveau over for kunderne.

Projektet indeholdt træning af personalet i Polen, gradvis overførsel af produktionsudstyr, opstart af produktionen i Polen samt afvikling af den danske produktion samtidig med, at forretningen skulle holdes i gang.

Projektet var startet, men kørte ikke som forventet, og virksomheden henvendte sig til Nexus. Den eksisterende projektleder havde smidt håndklædet i ringen, og derfor var projektet forsinket. Nexus leverede profilen på 10 dage, og projektet kom tilbage på sporet. 

Kompetencer og erfaring gav ro og sikrede fremdrift

Nexus leverede en Interim Project Manager, som tidligere havde været med til at flytte og starte produktion i Polen. Han kendte de typiske faldgruber og kunne forudse og forebygge problemerne, før de opstod.

Han havde både projektledererfaring og stærk produktionsteknisk baggrund. Det gav ro i projektet, fordi organisationen oplevede, at projektlederen var på hjemmebane. Projektet varede et år og blev gennemført til tiden.

Citater fra virksomheden:

Virksomhedens COO: “Alle målene er nået, og projektet har været en succes. Produktionen blev flyttet, vi holdt serviceniveauet, og folk var tilfredse i organisationen. Han efterlod den nødvendige information og viden om projektet og alt, hvad han havde været med i. Ingen har spurgt efter ham siden.”

De folk, der arbejdede sammen med profilen, sagde efterfølgende bl.a.
“Oser af autoritet og overblik, folk får hurtigt tillid til ham.”
“Insisterende, vedholdende og dygtig projektleder. Ikke den type man møder hver dag.”
“Vandt i kraft af sin viden og kompetencer. Han indfriede alle forventninger.”