Kategorier
Nyheder

Har I udfordringer med aktiviteter i Øst- og Centraleuropa?

Har I udfordringer med aktiviteter i Øst- og Centraleuropa?

Mange danske virksomheder har gennem de sidste 25 år flyttet en del af deres aktiviteter til Central- og Østeuropa.

Flere af disse har sikkert gang i strategisk vigtige projekter i denne region. Projekter som er sat i gang før den nuværende krise, og som til dels ledes fra hovedkontoret i Danmark.

Udfordringen

Men nu har PMO, stakeholdere eller den ansvarlige Project Manager med base i Danmark ikke mulighed for at deltage som planlagt eller besøge siten på grund af rejserestriktioner. Det kan i mange tilfælde have en negativ indflydelse på projektets afvikling og færdiggørelse. I værste fald må projektet opgives.

Løsningen

Nexus kan, som partner i Globalise, hjælpe. I samarbejde med den polske partner og vores samarbejdspartnere i en række andre lande i regionen kan vi hurtigt finde en velkvalificeret og erfaren lokal leder, projektleder eller specialist som kan være med til at sikre projektets fortsatte fremdrift eller virksomhedens tilfredsstillende drift.

Nexus og vores internationale partnere kan hjælpe med at finde såvel projektressourcer som linjeledere eller specialister, hvis der opstår huller i organisationen eller mangel på kapacitet i en begrænset periode. Det gælder ikke mindst ledere med erfaring med kriseledelse, og som ved hvordan man bringer en virksomhed igennem vanskelige perioder – med færrest mulige negative konsekvenser.

Stor erfaring

Nexus har i samarbejde med vore internationale samarbejdspartnere igennem de senere år løst en række opgaver i Central- og Østeuropa, blandt andet:

  • Plant managers for flere store production plants
  • General managers for lokale datterselskaber
  • PMOs og project managers
  • Produktionsspecialister, Effektivisering/LEAN
  • CFO’er for handels- og produktionsselskaber

Vores udenlandske samarbejdspartnere arbejder, ligesom Nexus, i den aktuelle situation videre og løser fortsat opgaver for kunder, som har akut behov for professionel assistance. Alle systemer fungerer, blot foregår kontakterne på distancen ved hjælp af Skype, FaceTime, Zoom etc. Vi har alle stor erfaring i hurtigt og effektivt at løse opgaver på tværs af grænser.

Desuden har Nexus i databasen mange danske Interim Managers, som er bosiddende i udlandet, og som med kort varsel kan træde til lokalt til en ledelses- eller projektlederrolle, hvis en dansk kandidat er at foretrække.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om mulighederne for hurtigt og effektivt at få assistance i Central- og Østeuropa, så kontakt:

Peter Dragsbæk Raun, Århus, telefon +45 50 51 30 00, e-mail pdr@nexus-interim.dk

eller

Poul Larsen, København, telefon +45 40 56 26 36, e-mail pl@nexus-interim.dk