Kategorier
Afsluttede opgaver Opgaver

3455 – Key account Manager

Er du forhandlingsvant og har du sans for langsigtede miljøvenlige løsninger? Vil du være med til at udvikle Commercial & Industrial Waste (C&I)området med fokus på vedligehold, salg og rådgivning inden for affalds- og ressourceindustriens område? Så læs gerne videre…

På vegne af vores kunde REMONDIS A/S, søger vi en ambitiøs Key Account Manager med entreprenør ånd, som kan overtage et velplejet kartotek af storkunder indenfor C&I, efter den forhenværende Key Account Manager er blevet forfremmet til Salgschef. Dit hovedfokus bliver at udvikle og udbygge eksisterende såvel som nye forretningsområder med Best Practice i centrum.

Det er en attraktiv mulighed for dig til at blive en del af en af Europas førende virksomheder indenfor affalds- og ressourceindustrien med stærkt fokus på bæredygtighed.  

Dine ansvarsområder indebærer, men er ikke begrænset til:

Der er planlagt et grundigt oplæringsforløb med sambesøg, for at sikre at du får en rigtig god start. C&I området består af 80 kolleger og du vil referere til deres nylig forfremmet Salgschef.  Som frontløberen er du ansigtet udadtil hos kunderne. For at skabe værdifulde leverancer forstår du vigtigheden af, at sikre løsningerne er tilpasset både driften såvel som miljølov og logistikken, inden aftalen kan blive en succes.

Derudover er det dig som:

 • har en salgsbaggrund og vil trives med opsøgende (30%) og opfølgende salg (70%).
 • sikrer at kunderne får den helt rette rådgivning, der fører til et langsigtet tilhørsforhold til REMONDIS A/S.
 • arbejder struktureret og evner at rapportere i CRM løbende så alle er opdateret internt.
 • har erfaring med udarbejdelse af tilbud og kvalitetsbeskrivelse i forbindelse med udbud.
 • løbende holder dig opdateret på affalds-miljølovgivningen inden for området.
 • byder positivt ind til ugentlige og månedlige salgsmøder.

For at få succes i rollen: 

 • er du både kundens, driftens og REMONDIS A/S ambassadør og har erfaring med håndtering af erhvervskunder med øje for service.
 • får du brug for et kreativt mindset, når du sammen med kunderne skal tænke løsninger.
 • er du udadvendt og har en autentisk holdning til de forskellige personligheder du møder i dagligdagen.
 • trives du med at samarbejde på tværs af afdelingerne med en flad ledelseskultur.
 • har du lyst til at deltage i tværfunktionelle møder internt, med henblik på sammen at stå stærkere og udvikle hinanden.
 • får du brug for din analytiske evne når du rapporterer, og beregner fortjeneste på kunderne.

Den rette kandidat har erfaring med eller er klar på at sætte sig ind i miljørådgivning, miljølov samt de mest hensigtsmæssige affaldsløsninger.

REMONDIS A/S tilbyder dig at blive del af en virksomhed i vækst med fokus på klima- og ressourcevenlige løsninger. 

Herudover tilbydes du en attraktiv løn og pension, samt bonus ordning. 

Vi holder samtaler løbende, så send dit CV allerede i dag, med et par ord omkring din motivation for denne stilling.

Opstart september/oktober. 

ANSØG STILLINGEN HER

REMONDIS A/S er blandt branchens førende virksomheder i Danmark. Som partner for landets kommuner, hjælper de via deres ydelser mere end 1,3 millioner danskere. Dertil hører særskilt indsamling af genbrugsmaterialer, der understøtter klima- og ressourcevenlig genbrug. De omsætter i den forbindelse årligt en stor mængde af ressourcer, der finder anvendelse som energikilder eller som råstoffer i nye produktionskredsløb. Alene indenfor behandlingen af virksomhedsaffald tager REMONDIS sig årligt af omkring 100.000 ton forskelligt affald og genbrugsmaterialer. Alle REMONDIS-aktiviteter er kendetegnet ved en høj ydelsesstandard, der fortsat er opadgående.