Kategorier
Ledige opgaver Opgaver

3458 – Sales & Marketing Manager

Virksomheden
Vores kunde er en ambitiøs energivirksomhed, som leverer energiydelser til både virksomheder og privatkunder. Virksomheden er midt i en transformation, hvor processer, organisering og nye typer af produkter/ydelser skal bidrage til yderligere lønsom vækst. Udskiftning i bemandingen betyder, at der er brug for en erfaren salgs- og marketingsprofil, indtil den fremtidige organisering og bemanding er på plads og nye profiler er rekrutteret og mobiliseret.

Opgaven
Interim Sales & Marketing Manager får blandt andet ansvaret for:

  • Sikre løbende overblik og struktur hvad angår al salg og aftaleindgåelse.
  • En professionel dialog med nuværende og nye kunder.
  • Planlægning og implementering af salgs- og marketingsplaner, der skal indfri virksomhedens mål og strategi.
  • Drift af eksisterende og udvikling af nye salgskanaler.
  • At opsøge nye partnere og forretningsmuligheder i tråd med virksomhedens strategi.
  • Implementering af nye aktiviteter/projekter på tværs af funktioner og områder med henblik på at øge salg og indtjening.

Kandidaten
Til opgaven søges en salgs- og marketingschef med mindst 5 års erfaring med praktisk og strategiske salgs- og marketingsaktiviteter. Gerne med erfaring fra løsningssalg i energi, finans og/eller telecom. Erfaringer fra Consulting og/eller med projektledelse vil være et plus.

Der efterspørges en struktureret og analytisk salgsprofil, som er fortrolig med rapportering og forecasting. En kunde- og forretningsorienteret kandidat med solid indsigt i salgsprocessen og stærke samarbejdsevner. En dygtig kommunikator og forhandler, som evner at føre en professionel dialog med udgangspunkt i kundernes behov.

Der forventes solide erfaringer med CRM-værktøjer, gode generelle it-kundskaber (MS-Office), ligesom gode kundskaber i engelsk er en fordel.

Der er ikke specifikke krav til uddannelse, men den rette kandidat har formentlig en økonomisk eller kommerciel uddannelse. En efteruddannelse i projektledelse vil være en fordel.

Opstart:  15. august 2022
Varighed:
4-5 måneder
Geografi:
København

Er du interesseret i opgaven – send en mail til nexus@nexus-interim.dk med en kort beskrivelse af dine kompetencer samt tidligere erfaringer med lignende opgaver