Kategorier
Ledige opgaver Opgaver

3459 – Damage & Insurance Responsible

Har du erfaring med håndtering af kunder?  Kan du levere en fantastisk service? Og har du en god teknisk indsigt? Så læs gerne videre…

På vegne af vores kunde Riwal Danmark A/S, søger vi en Damage & Insurance Responsible, som formår at lede afdelingen og samtidig indgå som ressource i gruppen, på lige fod med sine medarbejdere.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du fra distancen har ledelsesansvaret for dine 2 medarbejdere i Odense. Du vil selv være placeret i Taastrup, som eneste skadebehandler på denne lokation.

Med reference til Finance Manager bliver dit hovedfokus at sikre, at skader, forvoldt på såvel eget udstyr som indlejet udstyr, håndteres i henhold til den fastlagte skadeproces (identificering, estimering, udbedring, fakturering samt kommunikation til kunde og forsikringsselskab).

Det er en attraktiv mulighed for dig til at blive en del af Danmarks største liftspecialist med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord.

Dine ansvarsområder indebærer, men er ikke begrænset til:

Du har ledelsesansvaret for medarbejderne i skadeafdelingen samtidig med, at du selv indgår i afdelingens daglige arbejdsopgaver. Du arbejder løbende med optimering af arbejdsprocesser, herunder implementering af IT-systemer i afdelingen. Du er desuden ansvarlig for forhandling og håndtering af Riwals generelle forsikringer i samarbejde med hovedkontoret i Holland og virksomhedens eksterne forsikringsmægler.

Derudover indeholder dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • direkte kontakt med både danske og udenlandske kunder i forhold til skader og forsikringskrav
 • anmeldelse af skader/krav hos forsikringsselskab
 • intern behandling af skader
 • planlægning af skadeudbedring i samarbejde med værksted, lager og underleverandører
 • fakturering af skader

For at få succes i rollen: 

 • er du både kundens, driftens og Riwal Danmark A/S ambassadør og har erfaring med håndtering af kunder med øje for service.
 • besidder du teknisk indsigt – meget gerne med entreprenørmateriel
 • har du god erfaring med kunde- & leverandørkontakt
 • er du hands-on og trives med at arbejde på lige fod med dine medarbejdere
 • får du brug for at træde i karakter, når der er behov for det og udvise selvstændighed og beslutsomhed
 • har du lyst til at påtage dig rollen som intern specialist i virksomhedens forsikringer
 • har du teknisk flair og interesse, så du kan være superbruger af afdelingens IT-systemer
 • arbejder du struktureret med dine opgaver
 • er du i stand til at lede på distancen
 • er du udadvendt og har en autentisk holdning til de forskellige personligheder du møder i dagligdagen.

Da engelsk er koncernsprog, er det nødvendigt at kunne kommunikere ubesværet på engelsk i skrift og tale.

Riwal Danmark A/S. Du tilbydes at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor der er stor fokus på faglig udvikling og engagerede medarbejdere. Den uformelle omgangstone og flade organisationsstruktur, bidrager til det gode arbejdsmiljø. Du bliver tilbudt løn efter kvalifikationer, inklusiv pension & sundhedssikring. Du hører nærmere om vores bonusordning til en eventuel samtale. Derudover er der frokostordning samt flere årlige sociale arrangementer.

Søg stillingen HER  
Vi afholder samtaler løbende, så send os dit CV hurtigst muligt samt et par ord omkring din motivation for denne stilling.

Opstart snarest muligt. Riwal er Danmarks største liftspecialist. Virksomheden blev grundlagt i foråret 2001 og er en del af Hollandske Riwal Group, der har datterselskaber i 16 lande og en liftflåde på over 19.000 maskiner. Med det danske hovedkontor i Odense og afdelinger i Aarhus, Aalborg og Taastrup samt datterselskabet i Hvidovre beskæftiger Riwal Danmark A/S omkring 180 medarbejdere. For yderligere information henvises til www.riwal.com/danmark/