Program & Project Management

Program og Project Managers sikrer, at dine projekter lykkes og når i mål som planlagt

Systemimplementering, flytning af produktionssted, implementering af nye arbejdsmetoder … Ved igangsætning af store projekter eller programmer køres der ofte flere parallelle projekter samtidigt. Men når et stort projekt eller et omfattende program skal startes op, kan det være svært, at bevare overblikket og sikre, at både tidsforbrug og budget bliver overholdt. En Program eller Projektleder er ansvarlig for både implementeringen, udviklingen, overblikket, tidsforbrug og at budgettet overholdes indtil opgaven er nået i mål som planlagt.

Når vi skal finde den rette profil, tager vi udgangspunkt i jeres udfordringer og finder den person, som matcher jeres krav til kompetencer, erfaringer og menneskelige egenskaber.

Lad os tales ved!

Vi har i Nexus Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

“Jeg involverer mig ikke i intern politik, jeg fokuserer på opgaven.”

Hvordan kan vi hjælpe dig?

En pludselig ledig stilling? Mangel på lederskab? Et behov for en turnaround? Eller et behov for at opnå vækst og resultater?

Vores Interim Managers har mindst 15 års erfaring i lederroller og er specialiseret i at overvinde lignende udfordringer som din. De træder ind og begynder at levere resultater fra dag ét med stor ledelse og handlekraft – præcis når du har brug for det.

Siden 2000 har vi hjulpet over tusinde kunder i Norden ved at identificere de bedste ledende medarbejdere, specialister og projektledere, der er til rådighed.

Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe!