Rekruttering til permanent stilling

Generalist? Specialist? International? Fastansættelse af en tung profil med de rette kompetencer, som møder kravene fra jeres forretning. Det tager 21 dage.

Nexus’ omfattende netværk og internationale samarbejde sikrer, at vi finder jeres næste leder eller specialist hurtigt. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og laver en omfattende screening af markedet, så I får den absolut bedste kandidat.

Vores search-strategi når ud i alle afkroge af erhvervslivet. Vi identificerer mulige kandidater ud fra de krævede kompetencer og erfaringer. Vi kigger hos virksomheder, hvor profilen kunne sidde både i jeres branche og i parallelle brancher.

Det brede udvalg bliver reduceret til en håndfuld profiler, som vi er i dialog med, hvoraf ca. tre bliver præsenteret for jer.

Interne kandidater med i feltet?

Annoncering af rekrutteringen foretages, hvis det er nødvendigt pga. stillingens karakter eller eksternt krav om opslag af stillingen.

Hvis I har interne profiler, som skal i betragtning til rekruttering, kommer de igennem vores proces med test og fuld evaluering, så I sikrer, at den rigtige person får jobbet.


Kontakt en partner hos Nexus på 70 22 65 55, nexus@nexus-interim.dk, og hør, hvordan I får den rigtige profil til jeres stilling. Om 21 dage har I en kontrakt i skuffen og ro i maven.

Læs her om Total Match® til en permanent stilling på 21 dage.


“Tilfør permanente spidskompetencer”