Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

Digitalisering – de vigtigste succesfaktorer og muligheder. Få sparring fra digitaliseringskonsulent.

Pragmatisk digitalisering? 

Det er, når mellemstore virksomheder griber mulighederne for at digitalisere forretningen og investerer realistiske ressourcer i projektet.

Vi har skrevet en artikel om pragmatisk digitalisering med udgangspunkt i to konkrete projekter. Klik her for at læse den.

Nye forretningsområder – og effektivisering

Digitalisering kan gennemføres for overraskende lave omkostninger. Mellemstore virksomheder kan sagtens være med, både når eksisterende forretningsgange skal digitaliseres, og når det handler om disruption – eller tæt integration af processer med kunder og leverandører.

Digitalisering kan desuden skabe helt nye forretningsområder som styrker kunderelationer og giver nye indtjeningsmuligheder, ud over den effektivisering, som typisk også ligger i projektet.

Succesfaktorer for digitaliseringsprojekter

Afgørende for projektets succes er, at projektlederen har de rigtige kompetencer: 

  • Tilstrækkeligt fagligt og teoretisk fundament.
  • Praktisk erfaring med digitalisering.
  • Forståelse for de centrale value drivers i digitaliseringsprojektet.

Læs i artiklen, hvilke value drivers der er tale om, og læs om to konkrete eksempler på pragmatisk digitalisering, som vi havde med på vores events i februar i København og Aarhus.

Læs artiklen her.

Med venlig hilsen
Nexus-teamet

PS: Vi tilbyder uforpligtende sparring om digitalisering – Kontakt din Nexus-konsulent for en diskussion om digitaliseringsmulighederne i din virksomhed. Vi inviterer gerne en af vores højt kvalificerede Interim Managers med erfaring i digitalisering med til mødet.