Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

International udfordring? Løsningen er her.

Kigger I ud over landets grænser?

Både markedet og Nexus er i rivende udvikling. Vi ser især stor efterspørgsel efter profiler til transformationsprojekter, og det internationale fokus har fået et løft med vores internationale samarbejdspartnere.

Vi finder både internationale profiler til at lede virksomheders afdelinger i udlandet og henter internationale spidskompetencer, som er svære at finde i Danmark.

Har I brug for en Interim Manager i et udenlandsk datterselskab?
Lokale problemer løses bedst med lokale Interim Managers. Nexus har gennem vores internationale samarbejdspartnere tilgang til Interim Managers i alle lande af interesse for danske virksomheder. 

Ring til Göran Johansson på 70 22 65 55, hvis I har en opgave, der kræver særlige spidskompetencer. Så finder han dem til jer.

Læs mere om vores internationale samarbejdspartnere.

Sådan løste Nexus en international udfordring:
En stor dansk cleantech-virksomhed havde store problemer i et sydeuropæisk landekontor. For at løse problemet fandt Nexus en international profil gennem samarbejdet med WIL Group, og situationen blev vendt rundt. 
Læs her hvordan det gik.

Nye medarbejdere hos Nexus
Som et resultat af vores vækst styrker Nexus Interim Management organisationen med to nye medarbejdere:

Peter Dragsbæk Raun er ansat som Chefkonsulent i Nexus Interim Management. Peter har en baggrund som revisor og CFO, samt erfaring fra forskellige konsulentstillinger. Peter har desuden boet i Qatar i 2½ år, hvor han arbejdede som Interface Manager for Mærsk Oil og høstede en masse erfaring med tværkulturelle forskelle og værdier. 
I kraft af sin baggrund har Peter betydelig viden om de krav, der stilles til løsningen af opgaver, og de nødvendige kvalifikationer det kræver for succesfuldt at bestride stillinger inden for alle niveauer af økonomi. Hertil har han stor indsigt i Project Management.
Peter er faglig ansvarlig for alle økonomiopgaver i Nexus.

Kenneth Lee er ansat som Executive Account Manager i Nexus Interim Management på deltid. Kenneth arbejder derudover som selvstændig med forskellige konsulentaktiviteter indenfor performancefacilitering og eksportudvikling. Kenneth har en baggrund fra generel ledelse i bl.a. Tieto og efterfølgende som selvstændig HR-konsulent.
Kenneth vil primært arbejde vest for Storebælt med tilknytning til kontoret i Aarhus. 

Vi ses til et spændende forår med løsninger på danske og internationale udfordringer.

Med venlig hilsen
Nexus-teamet