Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

Projekter skal have speed, hastighed, momentum. Sådan sikrer du det.

Skal dit projekt køre hurtigt og sikkert – og ikke mindst levere resultater til tiden, eller gerne før? Én altafgørende parameter holder dig på sporet: Projektlederen.

Med en Nexus Interim Project Manager i førersædet sikrer du, at dit projekt kommer hurtigst muligt ud af startblokken og holder det højest mulige tempo i forhold til konkurrencen – uden at gå på kompromis med kvaliteten undervejs.

Kan dit projekt vente?

Vi ved, at resultatet af dit projekt ikke kan vente, for ellers bliver I overhalet af udviklingen i verden. Derfor har vi opbygget en sikker proces, gennemprøvet på hundredvis af opgaver, som gør, at vi kan levere en Interim Project Manager på 10 dage, hvis du kontakter os i dag.

Når projektet er løst, kan du komme hurtigt videre med dit næste projekt – måske finansieret af resultaterne af det første? Med en relevant og topkvalificeret profil bag rattet – enten den samme eller en ny, som også starter hos jer efter en 10 dages proces.

Disse fem kriterier skal din projektleder opfylde for at køre dit projekt i mål i et højt tempo:

1) Erfaring fra lignende projekter i samme branche
Hvis man har løst en lignende opgave før, så er der langt større chance for, at man kan løse den igen, hurtigt og med et godt resultat.

2) Relevant fagkompetence
Den rigtige uddannelse og erfaring fra det pågældende fagområde. Den teoretiske og praktiske ballast giver overskud og metodikker til hurtigt at løse alle udfordringer undervejs.

3) Projektledercertificering
For at sikre overblik og fremdrift i et projekt, skal den fagspecifikke uddannelse gerne suppleres med regulær projektlederuddannelse med certificering. Der er en del uddannelser på markedet, eksempelvis Prince2 eller IPMA.

4) Evne til at implementere
Når uddannelse og fagerfaring er på plads, skal en track record med konkrete resultater vise, at projektlederen kan eksekvere i højt tempo. Ellers stopper projektet ved powerpoint-præsentationen. Sørg for, at din projektleder har evnen og erfaringen til at følge projektet helt til dørs.

5) Fokus
Du skal bruge en dedikeret projektleder, som fokuserer 100% på projektet. Hvis personen har øjnene alle andre steder end på vejen, så når I ikke i mål: Projektet lykkes ikke – eller det går langsomt. Sørg for, at projektlederen har tilstrækkelig tid i hverdagen og fokus på projektet, hvis du vil have resultater hurtigt.

En Nexus Interim Project Manager leverer resultater – hurtigt

Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på den hastighed, vores Interim Project Managers leverer med, og de resultater, de skaber.

Derfor efterspørger vores kunder i stigende grad denne type Interim Managers.

Vi kan altid levere Interim Project Managers, uanset branche og fagområde, fordi vi har Danmarks største database med projektledere.

Din Interim Project Manager kan starte om 10 dage, hvis du kontakter os i dag.

Skriv til nexus@nexus-interim.dk og book dit fortrolige møde med en partner fra Nexus, hvor vi kan finde frem til, hvilke krav du skal stille til din næste projektleder.

Vi kan finde den bedst kvalificerede profil i vores database.

Med venlig hilsen
Nexus-teamet

PS: Vi leverer naturligvis også projektledere til internationale opgaver gennem samarbejdet med Globalise.

Experienced People – Delivering Results

Danmarks største database med projektledere.
Sikker proces og kvalitetssikring.
10 dage fra briefing af Nexus til start hos jer.