Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

Sådan vælger du projektleder: De 5 vigtigste egenskaber.

Hvad er det magiske ved en Interim Projektleder?

Det spurgte vi os selv om for nylig efter mange projekter, hvor kunderne i slutevalueringen kun har været positive over resultatet og samarbejdet med deres Interim Manager fra Nexus.

Magien har vi kondenseret ned til denne tjekliste, som vi anbefaler, at du læser, før du sætter gang i dit næste forretningskritiske projekt – måske allerede i januar?

Husk, at Nexus leverer Interim Projektledere på 10 dage. Det skyldes en sikker proces – ikke “magi”.

Sådan vælger du projektleder

Her er de fem vigtigste parametre, hvis din projektleder skal skabe optimale resultater hurtigt.

1) Erfaring fra lignende projekter i samme branche
Hvis man har løst en tilsvarende opgave før, så er der langt større sandsynlighed for, at man kan løse den igen hurtigt og med et godt resultat.

2) Relevant fagkompetence
Den rigtige uddannelse og erfaring fra det pågældende fagområde. Den teoretiske og praktiske ballast giver overskud og metodikker til at løse alle udfordringer undervejs.

3) Projektledercertificering
For at sikre overblik og fremdrift i et projekt skal den fagspecifikke uddannelse suppleres med regulær projektlederuddannelse med certificering. Der er en del uddannelser på markedet, eksempelvis Prince2 eller IPMA.

4) Evne til at implementere
Når uddannelse og fagerfaring er på plads, skal en track record med konkrete resultater vise, at projektlederen kan eksekvere i højt tempo. Ellers stopper projektet ved powerpoint-præsentationen. Sørg for, at din projektleder har evnen og erfaringen til at følge projektet helt til dørs.

5) Fokus
Du skal bruge en dedikeret projektleder som fokuserer 100% på projektet. Hvis personen har øjnene alle andre steder end på bolden, så rammer I ikke målet: Projektet lykkes ikke – eller det går langsomt. Sørg for, at projektlederen har tilstrækkeligt tid i hverdagen og fokus på projektet, hvis du vil have resultater hurtigt.

Hvor finder du så vedkommende? En Interim Projektleder fra Nexus leverer stærkt på alle fem parametre.

En Interim Projektleder fra Nexus leverer resultater

Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på de resultater, vores Interim Projektledere skaber, og på den hastighed, de leverer med.

Derfor ser vi kraftigt stigende efterspørgsel på den type Interim Manager. Og vi kan altid levere, uanset branche og fagområde, fordi vi har Danmarks største database med projektledere.

Din Interim Projektleder kan starte om 10 dage, hvis du kontakter os i dag.
Skriv til nexus@nexus-interim.dk og book dit fortrolige møde med en partner fra Nexus, hvor vi kan finde frem til, hvilke krav du skal stille til din næste projektleder.
Og så kan du få et bud på, hvordan vi finder den profil i vores database.

Med venlig hilsen
Nexus-teamet

PS: Vi leverer naturligvis også projektledere til internationale opgaver gennem samarbejdet med Globalise.

Experienced People – Delivering Results

Danmarks største database med projektledere.
Sikker proces og kvalitetssikring.
10 dage fra briefing af Nexus til start hos jer.