Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

Skal du forandre for at vinde?


Godt nytår!

I erhvervslivet er der lige nu stor mangel på erfarne ledere og specialister, og hos Nexus oplever vi stor efterspørgsel på midlertidige ledere, som kan drive transformationer.

I 2022 forventer vi, at behovet vil være stigende på bagkant af corona-krisen og den øgede kompleksitet. Især vækst, forsyningssikkerhed og rekrutteringsudfordringer er kommet på dagsordenen både på nationalt og internationalt plan, hvor pandemien har ført til opsparede behov, der udløses nu.

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. udvalgt to cases, som viser, hvor forskellige og udfordrende transformationsprojekter kan være; en dansk og en svensk case. God læsning!

“Der var brug for én, der var stærk på proces”

I foråret 2019 havnede et akut problem på bordet hos fem danske kommuner. Et renovationsfirma havde opsagt aftalen om at hente affald hos borgerne, og der skulle findes en hurtig løsning. Det krævede et helt særligt fokus på proces for at undgå skralde-kaos:
Læs casen her

“Det hele handler om mennesker, relationer og respekt”

En international salgs- og produktionsvirksomhed oplevede faldende salg på det svenske marked og planlagde derfor en omorganisering. En midlertidig CEO blev ansat i seks måneder for at forberede transformationen og øge salget. Men det viste sig, at der var helt andre problemer på spil:
Læs casen her

Skal du forandre for at vinde?

Her er tre centrale grunde til, at en Nexus Interim Project Professional kan skabe succesfuld transformation:

  1. Specifik indsigt i din branche betyder, at profilen tidligere har løst lignende opgaver. Relevant uddannelse, fagkompetencer og projektleder-certificering er nøglen til succes – sammen med stærke eksekverings- og implementeringskompetencer.
  2. Tid er vigtig, og vi ved, at hver dag koster. Derfor kan du regne med, at en Nexus Interim Project Professional kan starte allerede ti dage efter, at du har kontaktet os.
  3. Vi er Europas største interim-selskab, og det betyder, at vi har adgang til et bredt udvalg af profiler og spidskompetencer, som ellers kan være svære at finde i Danmark.
    Læs mere her

En del af Valtus Group

Nexus Interim er nu en del af franske Valtus Group, og dermed får kunder hos os adgang til langt flere velkvalificerede Interim Managers fra hele Norden og Europa.
Læs mere her

Med venlig hilsen
Nexus-teamet

PS: Ring til os i dag på 70 22 65 55, hvis du har brug for hjælp til en succesfuld transformation.

Netværk med os på LinkedIn