Kategorier
Seneste Nyhedsbreve

Valtus Group giver dig international styrke i 2022

Glædelig jul og godt nytår! Vi håber, du er kommet godt igennem 2021 trods de udfordringer, som mange har oplevet.

For os er det et helt specielt årsskifte, da vi i september blev en del af Valtus Group, Europas stærkeste interim-selskab.

Det nye ejerskab har givet os ekstra muligheder for at levere topprofiler med erfaring og stærke kompetencer til vores kunders opgaver, fordi vi nu trækker på Europas største database med Interim Managers. Det betyder, at vi kan søge blandt en stor gruppe internationale specialister, når vi skal finde den helt rette profil til en opgave.

Vi er allerede førende på markedet og får nu en dobbelt så stor og unik database i Norden. Det giver os endnu bedre redskaber til at hjælpe store og mellemstore danske virksomheder med at finde velkvalificerede profiler med specifikke kompetencer.

Valtus Group er den største og mest dynamiske europæiske udbyder af interim management, med egne selskaber i Frankrig, England, Sverige og Finland, og er delvist ejet af den store franske finanskoncern Société Générale. Valtus Group fokuserer kun på Interim Management og er derfor specialister på området.

Læs mere om Valtus Group her: https://valtusgroup.com/

I forbindelse med opkøbet udtalte Göran Johansson fra Nexus:
– Erhvervslivet har stor mangel på erfarne ledere og specialister, og vi oplever konstant stigende efterspørgsel. Hvor danske virksomheder tidligere foretrak danske Interim Managers, ser vi nu, at man efterspørger de skarpeste profiler fra det internationale erhvervsliv, og det kan vi levere i samarbejdet med Valtus Group.

Skal du forandre for at vinde?

Især transformationsopgaver oplever vi stor efterspørgsel på. Vi leverer altid en Interim Manager, der har erfaring med både opgavetypen og branchen.

Vores specialkompetencer til at løse opgaver i bestemte brancher er udvidet. Danmark har mange stærke profiler indenfor fx shipping, mejeri og vindkraft, mens andre lande i Valtus Group er stærke, hvis opgaven er fx automotive, industriproduktion eller software. Vi trækker på hinandens spidskompetencer i Valtus Group, og det åbner op for spændende, innovative løsninger til vores danske kunder.

Indenfor Valtus Group har vi et særlig tæt samarbejde i de nordiske lande, hvor kulturmatchet typisk er helt på plads hos profilerne.

Endnu skarpere opgavematch

Den store mængde internationale profiler kræver overblik, og vores partnere i Valtus Group arbejder med AI, kunstig intelligens, for at sikre hurtige og helt skarpe matches.

I sagens natur er vi nu endnu stærkere på internationale opgaver. Ring til os på 70 22 65 55, så kan vi give et bud på, hvordan vi kan løse din opgave – uanset om det er en midlertidig lederposition, en projektleder eller en krævende specialistrolle. Som altid er det din lokale kontakt fra Nexus, der er din kontaktperson og følger opgaven helt til dørs, selvom det sker i samarbejde med Valtus’ kontorer i andre lande.

Rigtig glædelig jul og godt nytår – vi tales ved i 2022.

Med venlig hilsen
Nexus-teamet.