Vores Services

Nexus Interim tilbyder skræddersyede løsninger til kritiske situationer

Nexus Interim har leveret tunge kompetencer til dansk erhvervsliv siden år 2000 og vi er i dag Danmarks førende udbyder af Interim Management.

Vi leverer den midlertidige, topkvalificerede kompetence, som giver virksomheder og organisationer det løft, som de akut har behov for. Det kan være til at eksekvere en strategisk forandring, gennemføre et taktisk projekt eller holde kontinuiteten ved pludselig mangel på en nøglemedarbejder.

Nexus vedligeholder en omfattende database med flere tusinde profiler på Interim Managers, som sikrer, at vi kan levere, når vores kunder har behov for det.

Vi udvikler vores services i takt med de stigende behov for midlertidige ressourceløft hos virksomheder og offentlige institutioner. Vi sikrer, at dansk erhvervsliv holder momentum igennem konstante forandringer.

Vores ydelser kan opdeles i 3 kategorier: Executive Management, Functional Specialists og PMO & Project Management. Vi har en stor database af verificerede ledere, inden for alle 3 kategorier. En national og international database, som konstant udvikles og forbedres, så vores kunder hele tiden er sikret de bedste Interim Managers på markedet.

Interim Management er det bedste fra to verdener

Nutidens omskiftelige verden kræver at din organisation er fleksibel og i stand til at reagere hurtigt og effektivt på sine omgivelser. Men hvad gør man, når der ikke er tid til at rekruttere eller plads til en traditionel ledelseskonsulent? Løsningen for et stadigt stigende antal organisationer – både i den private og offentlige sektor – er Executive Interim Management. Med kort varsel kan en kvalificeret Interim Manager træde ind i organisationen og varetage de ønskede opgaver.

Kundecase: CFO til mellemstor dansk produktionsvirksomhed.

Kundecase: Projektleder til dansk fødevarevirksomhed.

Kundecase: Integration af opkøbt handelsvirksomhed