Vores virksomhed

Vi løser forretningskritiske udfordringer

I samarbejde med de dygtigste og mest erfarne Interim Executives, løser vi vores kunders udfordringer og styrker deres konkurenceevne.

Vi finder den rigtige løsning

Vi løser dine udfordringer – vi finder den rigtige ledere, der har løst samme opgave mange gange før.

At løse forretningskritiske og komplekse udfordringer kræver erfaring med hvad der virker, og hvad der ikke virker, og hvordan får en virksomhed bedst gennem en udfordring. 

Vi ved hvilke færdigheder, erfaringer og ledelsesevner, der kræves for at løse dit problem. Vi har erfaret, at en stor del af mange problemer, stammer fra dårlig ledelse. Vi ved, at den rigtige leder kan motivere og engagere dine medarbejdere, og derigennem give dem de bedste forudsætninger, for at trives i deres arbejdsliv, få succes og præstere bedre – og skabe vedvarende resultater.

Vi hjælper dig, når din forsyningskæde ikke fungerer, vi hjælper dig når du ikke har de rigtige processer og strukturer til at følge op på forretningskritiske projekter, vi hjælpe dig når du skal sikre arvefølgen eller når du som ny PE-ejer har brug for en hurtig turnaround af det nyerhvervede selskab.

Vi finder den rigtige løsning til netop din udfordring

Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Björn Henriksson, CEO, Nordic Interim

“Som Europas største Interim udbyder, med egne kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Frankrig og Storbritannien, har vi konstant mere end 350 opgaver.”

Björn Henriksson, Head of Nordic Region

Som en del af Valtus Group – sikrer vi virksomheder over hele verden de bedste Interim Professionals

Valtus Group er førende på det europæiske marked i Transformation & Executive Interim Management. Sammen sikrer vi virksomheder over hele verden, de bedste Interim Professionals. Vi skræddersyer løsninger, så de øjeblikkeligt er operationelle. Med kontorer i fem lande, har vi både lokalt og internationalt kendskab til samtlige markeder og industrier.

Om Valtus Group

 • Omsætning 2020: 75M€
 • 33% internationale opgaver
 • Mere end 15.000 godkendte Interim Managers og Functional Specialists
 • 500 opgaver udføres årligt
 • 27 højt kvalificerede partnere som er dedikeret til opgaven at løse vores kundes udfordringer

Mere om Valtus →

En unik udbyder inden for Interim Management

 • Over 20 år på markedet med egne kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Frankrig og Storbritannien
  Ved at bruge vores ekspertise og erfaring, i samarbejde med de mest erfarne Interim Managers i Europa, har vi sikret løsninger for vores kunder i mere end 20 år. I Danmark har vi været den førende udbyder af Interim Management siden år 2000 og har opbygget en solid forretning på at levere topprofiler til at løse midlertidige udfordringer i danske virksomheder og organisationer.
 • Global rækkevidde i mere end 15 lande
  Vi arbejder på tværs af landegrænser, for at løse omfattende og komplicerede udfordringer. Vores verdensomspændende netværk omfatter mere end 60.000 Interim Managers.
 • I Valtus Group løser vi årligt mere end 500 opgaver for vores kunder
  Vi bestræber os på at kunne tilbyde alle virksomheder i verden, de bedste Interim Professionals, til at løse opgaver og udfordringer effektivt med målbare resultater. Med kontorer i fem lande er vi den største interim-serviceudbyder i Europa.
 • Et enestående netværk i Norden
  Nexus Interim og Nordic Interim, har sammen et netværk med de mest erfarne Interim Managers og specialister i de nordiske lande. Vi arbejder tæt sammen, for at løse vores kunders udfordringer.
 • Skræddersyede løsninger og et personligt touch til hver enkelt kundes behov
  Alle opgaver er unikke og vi stiller os ikke tilfredse med blot at agere leverandør af Interim Professionals. Vi er en samarbejdspartner, som spiller en aktiv rolle gennem hele forløbet. Lige fra opgavedefinering, til at finde den rette Interim manager, løbende kvalitetskontrol og vi afholder til sidst en opfølgende samtale. Via vores processer tiltrækker vi de bedste Interim Managers på markedet, din sikkerhed for kvalitet og kundetilfredshed hver gang. Vi ved hvilke kompetencer, erfaringer og lederevner der er nødvendige for at løse dine udfordringerne.
  Læs mere om hvordan vi arbejder.
 • Høj fortrolighed og etisk standard
  Fortrolighed er et spørgsmål om ære, både over for vores kunder og Interim Managers. I starten af hvert samarbejde aftaler vi med kunden det ønskede niveau af fortrolighed. Hos Nexus Interim handler vi i overensstemmelse med vores værdier og den gældende lovgivning, herunder GDPR. Vi har en meget høj standard af fortrolighed og følger NDA (non-disclosure agreement) og Code of Conduct, hvis kunden ønsker det. Vi tager ikke imod opgaver, som kan lede til interessekonflikt mellem kunders virksomheder i samme branche. Vi opnår vores mål for kvalitet, ved konstant at arbejde på egen udvikling og effektivisere vores rutiner.

60.000 dygtige Interim Managers i et internationalt netværk

Via netværket Globalise kan vi finde Interim Managers, som kan hjælpe virksomheder gennem konkrete udfordringer – typisk med et meget kort varsel. Derudover, kan Globalise også hjælpe med at rekruttere senior og C-niveau ledere. Globalt er der gennem netværket over 60.000 Interim Managers. De har tilsammen erfaringer og kompetencer indenfor alle sektorer og brancher. Helt fra C-niveau til funktionel, operationel og programledelse. Uanset om det er et enkelt projekt eller en omfattende transformation på tværs af virksomheden, så kan Globalise’ Managers få jeres resultater i mål – hurtigt, sikkert og indenfor budget. Hver gang.

London City. Modern skyline of business district

Om Globalise

Globalise er et verdensomspændende netværk, som blev dannet i 2015 af Interim Management virksomheder, som alle var ledende i deres respektive lande. Netværkets Interim Managers har løst problemer for kunder i USA, Sydamerika, Canada, Europa, Asien og Afrika.

Mere om Globalise →

Kundecases

Lokale teams med senior erfaring

I vores kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Göteborg og Helsinki, har vi lokale teams med senior kompetencer indenfor Interim Management-løsninger. Sammen dækker vi hele Norden.