Vores virksomhed

Vi løser virksomheders komplicerede problematikker

I samarbejde med dygtige og erfarne Interim Managers, løser vi vores kunders problemer og styrker deres virksomheds konkurencedygtighed. 

Vi finder den rigtige løsning

Løsningen på dine problemer – en leder der har løst problemer som dine mange gange før. Det kræver erfaring med enhver type problemstilling, for at vide hvad der virker, hvad der ikke virker og hvordan en hel virksomhed bedst kommer igennem en sådan udfordring.  

Vi ved hvilke færdigheder, erfaringer og ledelsesevner, som tilsammen vil kunne løse din problematik. Vi har erfaret, at en stor del af mange problemer, stammer fra dårlig ledelse. Vi ved, at den rigtige leder kan motivere og engagere dine medarbejdere, og derigennem give dem de bedste forudsætninger, for at trives i deres arbejdsliv og præstere bedre – og vedvarende resultater. 

Vi sørger for rigtige løsning til lige præcis din problemstilling.

Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Björn Henriksson, CEO, Nordic Interim

“Som Europas største Interim udbyder, med egne kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Frankrig og Storbritannien, har vi konstant mere end 350 opgaver.” 

Björn Henriksson, Head of Nordic Region

En del af Valtus Group – vi sikrer virksomheder over hele verden de bedste Interim Professionals

Valtus Group er førende på det europæiske marked i Transformation & Executive Interim Management. Sammen sikrer vi virksomheder over hele verden, de bedste Interim Managers. Vi skræddersyer løsninger, så de øjeblikkeligt er operationelle. Med kontorer i 6 lande, har vi både lokalt og internationalt kendskab til samtlige markeder og industrier. 

Om Valtus Group

 • Omsætning 2022: 105 M€
 • 33% internationale opgaver
 • Mere end 15,000 godkendte Interim Managers og Functional Specialists
 • Mere end 500 opgaver udført årligt
 • 27 højt kvalificerede partnere besluttet på at løse vores kunder problemstillinger

Om Valtus →

60.000 dygtige Interim Managers i et internationalt netværk

Netværket Globalise er udbyder af Interim Managers, for at hjælpe virksomheder med at komme igennem konkrete udfordringer i deres organisation – typisk med en meget kort varsel. Derudover, kan Globalise også hjælpe med at rekruttere senior og C-level ledere. 
Globalt er der gennem netværket over 60.000 Interim Managers. De har tilsammen erfaring og kompetencer indenfor alle sektorer og brancher. Helt fra C-level til funktionel, operationel og programledelse. Uanset om det er et enkelt projekt eller en omfattende transformation for hele virksomheden, så kan Globalise’ Managers opnå jeres mål – hurtigt, sikkert og til det planlagte budget. 

London City. Modern skyline of business district

Om Globalise

Globalise er et verdensomspændende netværk, som blev dannet i 2015 af Interim Management virksomheder, som alle var ledende i deres respektive lande. Netværkets Interim Managers har løst problemer for kunder i USA, Sydamerika, Canada, Europa, Asien og Afrika.

Læs mere om Globalise →

Vi er en enestående udbyder inden for Interim Management

 • 20 år på markedet med egne kontorer i Sverige, Finland, Østrig, Danmark, Frankrig og Storbritannien
  Med vores ekspertise og erfaring fra ledende stillinger og i samarbejde med de mest erfarne interim managers på markedet, har vi sikret løsninger for vores kunder i mere end 20 år. I Sverige, har vi været den førende udbyder af Interim Management siden 2004.
 • Global rækkevidde i mere end 16 lande
  Vi arbejder på tværs af landegrænser, for at løse omfattende og komplicerede problematikker. Vores verdensomspændende netværk inkluderer mere end 60.000 Interim Managers.
 • I Valtus Group løser vi årligt mere end 500 opgaver for vores kunder
  Vi bestræber os på at kunne tilbyde alle virksomheder i verden, de bedste Interim Professionals, så opgaver og udfordringer effektivt kan overkommes og gode resultater kan skabes.
  Med kontorer I fem lande, er vi den største interim udbyder i hele Europa.
 • Et enestående netværk i Norden
  Nexus Interim og Nordic Interim, har sammen det netværk med de mest erfarne Interim Managers og specialister i de nordiske lande. Vi arbejder tæt sammen, for at løse vores kunders udfordringer.
 • Vi laver skræddersyede løsninger og bringer en personlig vinkel til vores kunder
  Alle opgaver er forskellige og vi stiller os ikke tilfredse med blot at agere leverandør af Interim Professionals. Vi er en samarbejdspartner, som spiller en aktiv rolle gennem hele forløbet. Lige fra kunden henvender sig og til Interim Manageren er færdig med opgaven, udfører vi løbende kvalitetskontrol og afholder til sidst en opfølgende samtale. Således bidrager vores metode til at tiltrække de bedste Interim Managers på markedet, da vi også tilgodeser dem og deres arbejdsvilkår. Vi ved hvilke kompetencer, erfaringer og lederevner der vil løse udfordringerne.
 • Høj fortrolighed og etisk standard
  Nexus Interim handler i overensstemmelse med vores værdier og gældende lovgivning, herunder GDPR. Vi har en meget høj standard af fortrolighed og følger NDA og Code of Conduct. Vi tager ikke imod opgaver, som kan lede til en interessekonflikt mellem kunders virksomheder i samme branche. Vi opnår vores mål for kvalitet, ved konstant at arbejde på egen udvikling og effektivisere vores rutiner.

Case Studies

Lokale teams med senior erfaring

I vores kontorer i Stockholm, Göteborg, København, Aarhus og Helsinki, har vi lokale teams med senior kompetencer indenfor Interim Management-løsninger. Sammen dækker vi hele Norden.

Lad os tales ved!

Vi har i Nexus Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!